Pilis Bike | Felújítják a Hoffmann-utat
20330
single,single-post,postid-20330,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Felújítják a Hoffmann-utat

A Pilismaróti Erdészet és a Pilisszentkereszti Erdészet november közepén kezdte meg a Pilismarótot Dobogókő – Két-bükkfa-nyereggel összekötő Hoffmann-út felújítását. Előreláthatólag december közepéig, a 12 km-es erdészeti út teljes hosszán munkagépek fognak dolgozni, mely a kerékpáros közlekedést is nehezíti. (A munka befejezésének pontos időpontja az időjárás függvényében némileg változhat.)

Az erdészet ezért arra kéri a természetjárókat és a biciklis kirándulókat, hogy szíveskedjenek az érintett utat elkerülni. A fejlesztéssel a Pilisi Parkerdő Zrt. tovább folytatja úthálózatának fejlesztését, mely a gyalogos és kerékpáros erdőjárók kényelmét is szolgálja. Az elmúlt időszakban az erdőgazdaság mintegy 520 millió forintot költött az erdei utak felújítására, ami azért is számít kiemelt beruházásnak, mert évi több mint 20 millió látogatói napot regisztrálnak a Pilisi Parkerdő turista- és kerékpáros útjain.